söndag 8 augusti 2010

Att dregla över en grill

Söndag i Distriktet. Jag cyklade bort till Columbia Heights här i DC, ett tidigare problemområde med mycket droger och kriminalitet. På senare år stadsdelen dock förbättrat sitt rykte främst genom byggnadssanering och nybyggnation samt att ett antal stora butikkedjor etablerat sig där. Jag gick på Target, butiken som har allt, och dreglade över stora grillar. Vi har konstigt nog ingen grill, trots att vi har både trädgård och ett klimat perfekt för grillning.

Men jag klarade inte av att ta hem en stor grill på cykeln, så det blev en vattenspridare och tre paket med frysta laxfiléer istället.

Sedan gick hela familjen, plus ett inlånat barn, på bio. Vi såg "Despicable Me" i 3D. En trevlig, tecknad familjefilm, lite galen på ett charmigt sätt och med ett sympatiskt budskap om att vi alla mår bra av att vara snälla. Snart på en bio nära dig. Skulle jag tro.

Till middag serverades senare på kvällen bland annat laxfiléerna. Fantastiskt goda om jag får säga det själv. Det var jag dock rätt ensam om att tycka. Resten av familjen åt annan stekt fisk.

Så kan det gå.

Läs gärna mitt otroligt intressanta inlägg om massmediernas ansvar på min andra blogg, Amerika-reportage.

Inga kommentarer: