torsdag 6 januari 2011

Sista kvällen med gänget

Vi har precis kommit hem från en härlig middag på Clyde's, en ytterst trevlig och barnvänlig krog på M Street. Fantastisk god mat, trevlig personal och det roligaste är när servitörerna ilar förbi med upp till sex tallrikar uppradade på de utsträckta armarna.

Vi festade loss med diverse suveräna rätter och unnade oss för en gångs skull även dessert - mormor och morfar bjöd nämligen... Det blev en riktig partymåltid och Big Brother blev så mätt att han höll på att somna i glasskålen.

Det enda tråkiga med restaurangbesöket är att det var svärmors och svärfars sista kväll i Distriktet för den här gången. I morgon tar de flygmaskinen till Köpenhamn, för vidare transport till Halmstad på lördag morgon. Hem till ett Sverige i snökaos.

Nu ses vi inte förrän till sommaren. Till dess har förhoppningsvis snön hunnit smälta...

Vi har haft några härliga veckor tillsammans, med besöket i New Orleans som topp. Och som vanligt hoppas vi att de kommer tillbaka så snart som möjligt. De kommer att vara mycket saknade.

I övrigt kan meddelas att julen städats ut ur huset. Båda julgranarna, både den riktiga och den av plast, är nu bortforslade och det mesta av julprydnaderna har packats ner i lådor.

Märkligt nog hade plastgranen barrat ungefär lika mycket som den riktiga.

2 kommentarer:

Annika sa...

Clyde's är ett riktigt trevligt ställe. Bra mat, trevlig miljö. man vet alltid vad man får.
Men, jag brukar oftast gå till det Clyde's som ligger i Reston ;-)
Men, det är ju samma skrot och korn.
Tråkigt, tråkigt med uppbrott och avsked, jag vet.
Men, tiden går ju så fort att det snart är dags att styra kosan hemåt för sverigesemester för oss alla...

Peter sa...

Jo, Annika, den (tiden alltså) går fort. Lite för fort ibland - och allt snabbare med åren (nu fattar jag vad far och mor pratade om...).

Det får bli ett besök på Reston-Clyde's nästa gång. Pinsamt nog har vi ännu inte satt vår fot i ditt grannskap.