lördag 1 januari 2011

Mitt nya sundare jag

Första dagen på nya året har bjudit på 15-gradig värme. Jag hade som nyhetslöfte att börja leva sundare, så jag inledde genom att kuta 10 kilometer på en hyfsad snittid av 5:22.

Tog turen via Rock Creek Park och Zoo och kunde konstatera att det var fler än jag som lovat att leva sundare. Stundtals var det nästan kö för att komma fram mellan alla joggare och cyklister som trängdes på stigen.

Sedan ägnade jag dessutom någon timme åt att vinterröja i trädgården. Och ytterligare någon timme åt kidsens nya roliga - och jobbiga! - TV-spel. Hur sunt som helst.

Nu laddar vi så smått upp inför kvällens Winter Classic - utomhusmötet mellan Caps och Penguins (jag snackar NHL-hockey här) inför cirkus 60 000 pers på den stora ketchuparenan i Pittsburgh; Heinz Field. Normalt är det hemmaarena för Pittsburgh Steelers, Syster Ysters frökens favoritlag i amerikansk fotboll.

Nyårsmiddag på Dumbarton. Svärmors fantastiskt goda skaldjurssufflé med sallad och vitt vin. Andreas läckra choklad till efterrätt. Foto: Lillebror

Vad är nu detta? Svärmor och...

...svärfar tränar framför TV:n. Här är det diskuskastning...

...och här är det 110 meter häck. Hur kul som helst. Både att göra och att titta på när andra gör.

4 kommentarer:

Anonym sa...

PITTSBURGH Steelers :-)) eller The Stoolers som man kan kalla dom... Squealers funkar ocksa... eller helt enkelt "The Inbreds", da vet alla vem man talar om... i alla fall har i trakterna av Baltimore. :-) Gott Nytt Ar och hoppas du fortsatter skriva din trevliga blogg aven detta ar. / Halsn Rayven

Peter sa...

Jomenvisst - Pittsburgh ska det ju vara förstås. Tillfälligt hjärnsläpp, för mycket julgröt... Hur som helst, en bra match med tanke på regnet och rätt lag som vann. Tack Rayven och gott nytt på're själv!

Grekland nu sa...

Lycka till med ditt sundare jag! Det där med att ha friidrott i vardagsrummet är ingen dum idé...

Peter sa...

Det är väldigt kul - kan rekommenderas!