onsdag 4 januari 2012

9-9-9

9-9-9.

Den före detta republikanska presidentaspiranten Herman Cain körde med det mantrat fram till hans kvinnoaffärer tvingade honom av banan. Niorna handlade om skatt. Han tyckte nio procent var lagom för inkomstskatt, bolagsskatt respektive moms.

9-9-9 var det även här i Distriktet i morse. Lillebror fyllde nio år, fick nio presenter och när vi sedan gick ut för att gå till skolan var det nio minusgrader. Nästan i partitet med vårt personliga köldrekord här i DC - tolv minus en tidig morgon för ett par år sedan.

Lillebror blev naturligtvis rejält firad i morse och firandet kommer att fortsätta över dagen. Nu i eftermiddag ska vi till skolan och bjuda klasskompisarna på cup cakes. Sedan blir det glasstårta (vi behöver ju svalka oss i hettan) och i kväll är det dags för festmiddag - Lillebror har beställt bacon och spagetti. Jag återkommer förhoppningsvis med några bilder från firandet.

Övrigt att rapportera: Jag trodde ju på Rick Santorum i gårdagens första primäromgång i Iowa (se förra inlägget). Men han kom in tvåa - slagen av storfavoriten Mitt Romney med den fullständigt sanslöst minimala marginalen av åtta röster...

Och Capitals (handlar om NHL-hockey här) vann tämligen komfortabelt över Calgary, 3-1. Tre passningspoäng av Backstrooom.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stort grattis till lillebror! Hurra ropar Vitabandsgänget!

Hanna sa...

Stort grattis från brasselandet! Han lät väldigt nöjd över "the magic set". HOppas man får se ett uppträdande snart!

Peter sa...

Lillebror tackar och hälsar!