söndag 1 januari 2012

Svärföräldrar på tangojakt

Trots vackert väder har jag inte varit ute en enda sekund. Och någon träning har det inte blivit heller. Inte en sekund.

Ingen riktig bra början på den första dagen av resten av mitt liv.

Fast å andra sidan kan det ju bara bli bättre. Det gäller att skapa en positiv attityd.

Det blir allt mer tomt här i huset. I morse stack hustrun till Iowa på jobb, trots kraftig förkylning. Hon ringde för en stund sedan och meddelade att hon kommit fram och att det inte finns en enda matbutik öppen eftersom det är nyårsdag.

Svärföräldrarna är på tangojakt. Först stack de till den 100 år gamla och väldigt fina nöjesparken Glenn Echo, strax utanför sta'n. Där skulle det vara tangodans denna söndag, men den visade sig vara inställd. De erbjöds dansa squaredance istället, men avböjde vänligt.

Just nu är de på väg till Dupont Circle, där det enligt rykten ska vara ett annat tangoevent. Jag hoppas att de får napp den här gången.

Själv har jag mest jobbat vid datamaskinen hela dagen. Har ett manusstopp i början av nästa vecka, så det börjar bli lite bråttom att bli klar.

2 kommentarer:

Martin sa...

Äschdå, Peter. Jobba på så blir det nog klart. Och detta med träning och grejer, tänk så här - denna dag är den sista på ditt förflutna.
:-)

Peter sa...

Tack för tröstande ord, Martin. Uppskattas!