fredag 6 januari 2012

Vårkänsla i Distriktet

Iväg åkte dom och redan är dom saknade. Mormor och morfar, mamma och pappa, svärmor och svärfar - alla två sitter just när detta skrivs i en flygmaskin över den atlantiska oceanen. Klockan kvart över ett i natt landar dom på flygfältet i Köpenhamn. Därefter ett par timmar med tåg innan de kan öppna dörren till huset i Halmstad. Lagom möra sannolikt. Det brukar inte bli så mycket sömn på de där resorna.

Därmed är kåken här ödslig och nästan tom och julen är liksom definitivt över för den här gången. Det har verkligen varit roligt att träffa alla - brassesvägerskan, brassekusinerna, brorsan och stockholmssvägerskan, stockholmskusinerna, brorsans svärmor och stockholmssvägerskans systerdotter och svärföräldrarna och alla andra...

Tack för att ni kom, allihop!

Det har varit vårkänsla i Distriktet denna fredag. Runt 15 grader varmt, sol och en ljum vind från söder. Big Brother har försvunnit iväg till en kompis, de ska ut och åka skidor uppe i bergen i morgon bitti - om den inte smält bort alldeles. Resten av gänget är hemma och ägnar sig åt olika saker. Lillebror har precis haft en trollerishow för oss, Syster Yster har stängt in sig i sitt rum - det låter vagt av musik därifrån. Hustrun förbereder nästa jobbtripp - till New Hampshire på söndag.

Själv har jag tidigare denna dag investerat i ett par nya gymnastikskor. Sale - only 60 bucks. Så nu ägnar jag mig åt det viktiga uppdraget att gå in dom.

2 kommentarer:

Anders sa...

Jodå, nu är vi hemma igen. Lite grusiga i ögonen (men det är ju ändå alldeles mörkt här). Med hjälp av lite innestående "points" blev vi uppgraderade till Economy Extra, en behaglig upplevelse med underbart benutrymme. Ett stort TACK för ett par roliga veckor i DC!
Svär-/mor-/bara -far & -mor

Peter sa...

Tack för att ni kom!