måndag 23 januari 2012

En studie i hundliv

Här följer de utlovade bilderna från helgen, som alltså mest präglades av hundliv. Sådana där trivialiteter som en avgången S-partiledare och primärval i South Carolina överskuggades snabbt av Pillo.

I övrigt: Det pratades i går kväll om att det möjligen skulle bli en smula halt på måndagsmorgonen, vilket omedelbart ledde till att Big Brothers skola beslutade att senarelägga starten i två timmar. Övriga skolor startade dock i normal tid, vilket gav som effekt att Big Brother fick sovmorgon samt att jag ägnat hela morgonen samt halva förmiddagen åt att leverera barn till olika skolor.

Om det var halt? Inte ett dugg. Men med tanke på att sta'n slängt ut uppskattningsvis 100 miljoner ton salt på alla vägar, så hade det inte varit halt under några som helst väderomständigheter.

Jag är lite sugen på att sticka iväg till Huntsman's Lake i West Springfield, där det för närvarande samlats omkring 15 vithövdade örnar. Måste vara en rätt mäktig syn. Få se om jag kan ta mig dit i morgon. Orsaken till att de samlats där är oklar, men enligt vissa uppgifter kan det paradoxalt nog bero på att sjön förgiftats - och att det finns mängder med självdöda fisker som flyter omkring där. Kanske inte så nyttigt örngott...


Lillebror och hund.


Lillebror och hund igen.


Syster Yster och hund.


Lillebror och hund.


Syster Yster, hund och Lillebror.


Lillebror på promenad med hund. Observera GAIS-tröjan.


Bakgård utan hund, men med lite snö.


4 kommentarer:

Hanna sa...

Fina barn, fin hund, och fin GAIS-tröja. Men Argentinatröjan var ju ändå snyggast! Det måste ha varit någon med riktigt god smak som har köpt den till grabben...

Peter sa...

Jo, visst är det så!

Anonym sa...

Åh, vilken söt hund! Ja, det är inget att backa på, bara att slå till! Tycker Karin o Mira

Peter sa...

Tack! Fast Pillo var bara en playdate - en lånehund...